Dalgyűjtemény


Ez a gyűjtemény dalosfüzetem web-változata. Eredetileg nem a netre készült. Eléggé össze-vissza tartalmaz mindenféle dalt. Egyetlen rendező elv, hogy azok a dalok vannak benne, amiket gitározni szoktam. Így található köztük pl. számos fizikus dal, ami idegenek számára talán kevésbé érdekes. A dalok mindegyike gitár akkordokkal van ellátva, de enélkül is letölthetők. Jó részüket én írtam be: sokat kottából, sokat fül alapján. Ezenkívül összelopkodtam mindent ahol értem. Elnézést a sértett felektől - utólag meg nem tudom mondani, melyiket kinek kell megköszönni.
Jó gitározást és éneklést!
Gábi

Az oldal kizárólag a BÖFI tábor résztvevői által énekelt tábortűzi dalokat tartalmazza, abból a célból, hogy azokat a közös éneklésekre mindenki megtanulhassa, illetve nosztalgiázhasson a szép tábori élményeken.
A gyűjtemény kizárólag személyes használatra tölthető le és használható fel. Tilos sokszorosítani, kereskedelmi célokra felhasználni. A dalok minden tulajdonjoga a szerzőket és kiadóikat illeti, a gyűjteménynek nem célja e tulajdonjog megsértése.

Miket találsz itt?
Dalok A gyűjtemény. Itt válogathatsz a dalok között szerzők szerint vagy ABC sorrendben. Baloldalon választhatsz, hogy akkordokkal vagy anélkül szeretnéd látni a szövegeket.
Letöltés Letöltheted egyben az egész gyűjteményt Word .doc-ként akkordokkal vagy anélkül.
Akkordtáblázat Saját készítésű akkordtáblázat 672 gitárakkorddal. Baloldalon kiválaszthathatod, ha csak egy részét akarod letölteni, vagy a "text" változatot akarod látni (ami nem olyan szép, de biztos, hogy olvasható).
Linkek Egyéb gyűjtemények és zenével kapcsolatos linkek.
Személyes oldalak Itt egy-két más témájú oldalt és linket találsz.

since 2001.03.12.
A gyűjtemény jelenleg 381 dalt tartalmaz.
Utolsó frissítés: 2005.05.17.